Tekstforfatter figur

Kreativ
Tekstforfatter.

Outsource dine tekstopgaver til os, vi har flere års erfaring inden for SEO, markedsføring og søgeordsanalyser. Vi går meget op i din mening og du kan altid sige til hvis du ønsker rettelser i vores tekster.

Tekstforfatter
SEO tekstforfatter

Vi skriver SEO tekster

Er du på udkig efter en SEO tekstforfatter?

SEO NU har en fast tekstforfatter tilknyttet, som står for at skrive de SEO tekster, der benyttes i forbindelse med linkbuilding og marketing. Når du bestiller tekstrelaterede ydelser hos os, får du derfor professionelt indhold til ganske fornuftige priser. Herunder finder du mere info om denne ydelse, samt hvordan tekstforfatning relaterer sig til søgemaskineoptimering.

Tekstforfatter fact

Den mest tidskrævende
del er ikke når du skriver; det
er den research som skal laves..

Gode tekster til fordelagtige priser

Vi behøver sjældent at outsource tekstarbejdet, da vi har vores egen forfatter tilknyttet. Det er lig med gode priser, men naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig sikrer det, at en tekst altid kan sendes til revision hos samme forfatter, hvis ellers du har brug for det.

En tredje fordel i denne sammenhæng er, at samme skribent kan gå i dybden med et område og dække det fra forskellige vinkler, hvis du har brug for et længere samarbejde.

For at høre nærmere om priserne bør du kontakte os på [email protected] Hvis du udelukkende har behov for tekster og intet andet, så får du en overskuelig pris, der fastsættes efter det ønskede antal ord. Hvis du derimod køber en linkbuildingpakke, så vil prisen for tekstforfatning indgå som en del af den samlede pris, du får tilbudt..

Sådan hænger tekstforfatning sammen med SEO

Det er som regel et større arbejde, når vi udfører SEO. Det er sjældent så simpelt som blot at oprette et link et sted. Godt nok har vi et netværk af sider til rådighed, og vi er også gode til at hente links andre steder fra, men det kræver ofte lidt tekstarbejde ved siden af.

Links skal helst være en del af en større mængde indhold. Det er i hvert fald på den måde, at værdien er størst. Hvis du har valget mellem at få et link fra en lang og velskrevet artikel, som selv rangerer fint i Google, og som folk rent faktisk læser, eller at få et link fra en side, der næsten er tom

- ja, så er valget åbenlyst. Når vi bygger links, så laver vi som regel også en fin mængde indhold sammen med linket.

Toke Bohl

Toke Bohl
OM OS

Et SEO Webbureau
Siden 2017.

Kreativ & Proffesionel SEO Webbureau!

Vi værdsætter dine ideer og dine ønsker og du har følger tæt med i hvad der udføres. Vi inspirerer dig og dine kunder. Vi er et skarpt & ungt webbureau, klar til at løse dine problemer og skabe vækst.

SEO Tekster

Køb indhold til din hjemmeside

SEO kvinde

Publicerer vi dit link på en af siderne i vores netværk, skriver vores tekstforfatter naturligvis en god artikel, hvor linket indgår, og hvor du kan få den helt rette ankertekst, således at linket ser naturligt og relevant ud. Hvis du selv har erfaring med linkbuilding, og i særdeleshed med reachouts, så ved du også, at det er meget lettere at overtale andre til linke, hvis du samtidig har noget godt indhold at byde på.

Gæsteindlæg var meget populære engang, og det er de sådan set stadig. Og her er mulighederne for at få et link langt større, hvis du tilbyder et formidabelt stykke indhold. Indholdet på din egen side har også betydning

har du en velskrevet artikel, som byder på nogle unikke informationer, er det ofte noget, der naturligt trækker links til. Denne metode kaldes for content marketing: Du får lavet solidt indhold til din side, som derefter pitches til andre aktører i branchen, og som reelt sælger sig selv. Den slags kan en tekstforfatter hjælpe med, og det er super effektivt!

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du simpelthen bare mangler SEO-venligt indhold til din hjemmeside. Intern optimering betyder meget, og her har teksterne en ret stor rolle. Ting som tekstlængde, søgeordsfrekvens, metatitler og struktur kan være forskellen på førstepladsen og femtepladsen i Google.

SEO services

Hvis du har en stor forretning som satser bredt, er det i øvrigt vigtigt at have meget forskelligt indhold på din hjemmeside, så du kan jagte kunder på alle de relevante søgeord i branchen. Men det er heller ikke kun søgemaskinerne, som det skal handle om. Brugervenligheden betyder også meget, og hvis dine tekster kun appellerer til Google, men ikke til dine brugere, så hjælper det intet. Det handler om at finde den rette kombination, hvor der sættes fokus på både læseren og crawleren. En erfaren tekstforfatter kan hjælpe med at finde den helt rette balance.

SEO skribent

Det er et stærkt argument for at du bør købe dit indhold hos os: Ikke alene kan vi hjælpe dig med at rangere højere i Google - vi kan også hjælpe dig med at nå bedre ud til brugeren. For eksempel ved at inddrage lidt teknikker fra konverteringsoptimering, som kan skabe en trigger, der konverterer læsere til kunder.

Uanset om du kun har brug for en enkelt artikel, eller om du har en større bulkordre, så er det højst sandsynligt noget, som vi kan hjælpe dig med. Vores tekstforfatter kan klare en del, og selv hvis din ordre er så omfattende, at der er brug for mere kapacitet, end hvad én mand kan håndtere, så finder vi stadig en løsning på det.

Korrektur og justeringer

Det kan også være, at du allerede har al det indhold, som du har brug for. Men det betyder ikke altid, at du er helt færdig. For eksempel kan du få læst korrektur på dine tekster, hvis du gerne vil have, at alt skal være helt perfekt. Vores tekstforfatter kan tjekke dit indhold igennem for småfejl, og det kan sagtens være en fin idé. Samtidig kan du få lavet justeringer i forbindelse med SEO. En artikel bør altid optimeres efter mindst ét søgeord - og indimellem flere. Udover korrektur kan vores tekstforfatter også se på selve strukturen og på hvor ofte det ønskede søgeord indgår.

SEO arbejde
Hjemmeside tekster

Små justeringer kan sagtens få indflydelse: Især når det gælder titler og metabeskrivelser. Vi har før set eksempler på virksomheder, der har fået fornyet deres metabeskrivelser og fået rettet på små dele af sidens indhold, og hvor det efterfølgende har givet en forrygende effekt i Google. Ligesom med selve tekstforfatningen tilbyder vi også korrektur og justeringer til ganske fornuftige priser. Det er altså værd at overveje, hvis du leder efter nogle små forbedringer i dit indhold.

Hvis du har en stor forretning som satser bredt, er det i øvrigt vigtigt at have meget forskelligt indhold på din hjemmeside, så du kan jagte kunder på alle de relevante søgeord i branchen. Men det er heller ikke kun søgemaskinerne, som det skal handle om. Brugervenligheden betyder også meget, og hvis dine tekster kun appellerer til Google, men ikke til dine brugere, så hjælper det intet. Det handler om at finde den rette kombination, hvor der sættes fokus på både læseren og crawleren. En erfaren tekstforfatter kan hjælpe med at finde den helt rette balance.

Det er et stærkt argument for at du bør købe dit indhold hos os: Ikke alene kan vi hjælpe dig med at rangere højere i Google - vi kan også hjælpe dig med at nå bedre ud til brugeren. For eksempel ved at inddrage lidt teknikker fra konverteringsoptimering, som kan skabe en trigger, der konverterer læsere til kunder. Uanset om du kun har brug for en enkelt artikel, eller om du har en større bulkordre, så er det højst sandsynligt noget, som vi kan hjælpe dig med. Vores tekstforfatter kan klare en del, og selv hvis din ordre er så omfattende, at der er brug for mere kapacitet, end hvad én mand kan håndtere, så finder vi stadig en løsning på det.

SEO artikler

Vores tekstforfatter har arbejdet med SEO-artikler siden 2016 og er efterhånden ret erfaren på området. Efter tusindvis af artikler (både til egne projekter, som freelancer og som fast tilknyttet mand hos SEO NU) kan du få skrevet veloptimerede tekster, der passer præcis til din virksomheds behov. Vi garanterer en god pris, og vi garanterer, at du kan øge chancen for at komme til tops i Google. Kontakt os hvis du har brug for artikler eller en anden tekstrelateret ydelse. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du et projekt?
Modtag et tilbud.

Vi besvare alle dine henvendelser indenfor max 24 timer i hverdage, kontakt os så laver vi et skræddersyet tilbud til dig!

Kontakt tekstforfatter

En tekstforfatter er en person, som arbejder med at skrive tekster

Det kan i teorien være alle former for tekster, men de fleste moderne tekstforfattere bruger mest tid på webtekster og reklametekster.

En tekstforfatter bruger det meste af sin tid på at skrive for sine kunder.

Når tekstforfatteren får en bestilling, skriver han simpelthen de ønskede tekster og leverer dem til kunden, der så kan benytte dem på sin hjemmeside eller til et andet forretningsformål.

Tekstforfatteren klarer således skriftlige opgaver for virksomhedsejere og organisationer.

En stor fordel ved at være tekstforfatter er, at det er et arbejde med meget frihed, og at man selv kan vælge sine arbejdstider, så længe deadlines overholdes.

Det varierer rigtigt meget. En freelance tekstforfatter kan selv sætte sin pris. Tekstforfattere med fokus på webtekster tager normalt en markant mindre pris end reklameforfattere. Nogle fokuserer på kvantitet, mens andre fokuserer på kvalitet - der er brug for begge dele på markedet.

Derfor ligger priserne også lige fra 0,15 øre pr. ord og op til flere kroner pr. ord. Danske tekstforfattere tjener generelt flere penge end udenlandske tekstforfattere, som skriver på andre sprog. En tekstforfatter som tager 0,25 øre pr. ord, og som skriver 1.000 ord om dagen, vil cirka tjene 7.500 kroner om måneden. Freelance tekstforfatning er ofte et deltidsarbejde.

Udover freelance tekstforfattere, er der selvfølgelig de fastansatte tekstforfattere, som ofte arbejder fast hos et bureau eller en virksomhed. De får en fast månedsløn efter deres kompetencer.

Alle kan blive tekstforfattere, da det ikke kræver en specifik uddannelse. Det kræver dog, at du har de skriftlige evner i orden, og at du har mod på at skrive om alle typer af emner. Der er mange universitetsstuderende, der skriver tekster ved siden af uddannelsen.

Blandt professionelle tekstforfattere har mange en baggrund inden for journalistik. Andre er simpelthen bare iværksættere, der har hentet erfaring ved at skrive masser af tekster igennem årene.

Mange virksomheder hyrer tekstforfattere til at varetage deres skriftlige opgaver. Det ser vi for eksempel ofte blandt virksomhedsejere, der leder efter nyt indhold til deres hjemmesider - blogindlæg, produkttekster, faktasider, osv.

Det betaler sig at hyre en tekstforfatter, da det er forholdsvis billigt at købe tekster, og da virksomhedsejere sparer tid ved ikke selv at skulle skrive. Samtidig kan tekstforfattere hjælpe med at forbedre det indhold, der allerede ligger på en hjemmeside, med det formål at skabe højere rangeringer i Google og lave flere konverteringer.

Der er mange dygtige tekstforfattere på det danske marked.

1) Du kan hyre et bureau, som har en tekstforfatter tilknyttet. Det er en god og sikker løsning, hvor du er sikret et positivt resultat. Samtidig kan samme bureau måske hjælpe med andre ting.

2) Du kan også hyre en freelancer. Der er ofte opslag på de danske iværksætterportaler og ellers kan en Google-søgning også guide dig frem.

Det afhænger selvfølgelig af, hvor dygtig tekstforfatteren er til sit arbejde. Hvis du finder en god skribent, så er det alle pengene værd. Indhold betyder meget - både når det kommer til at rangere i Google og til at skabe flere salg.

Mange tekstforfattere tilbyder det, der kaldes for SEO tekster. Her er der tale om indhold, der er optimeret til at kunne rangere højt i Google. Når du bestiller en SEO tekst, skal du sikre dig, at tekstforfatteren rent faktisk har viden om SEO (søgemaskineoptimering), og du skal give nogle keywords at skrive ud fra.

Tekstforfattere tilbyder normalt en del forskellige formater. Heriblandt blogindlæg, informationstekster, produkttekster, kategoritekster, linkbuildingtekster, reklametekster, tekster til nyhedsbreve, pressemeddelelser og meget andet. Kort sagt kan du outsource alle skriftlige opgaver ved at finde en god tekstforfatter.

Ja, vi har en tekstforfatter tilknyttet, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for nyt indhold. Vi tilbyder også at omskrive eksisterende tekster.

Ja, kontakt os gerne, så kan du se eksempler. Vi viser gerne referencer, så du kan få et overblik over niveauet.

Vores tekstforfatter starter altid med at skrive fra bunden. Du får altså skræddersyede tekster, der er lavet præcis efter dine krav.

Den eneste undtagelse er hvis du ønsker en omskrivning af en tekst, som du allerede benytter selv. I så fald vil vi tage udgangspunkt i den gamle tekst og forbedre den.

Basal research er altid inkluderet, når du bestiller tekster hos os. Vi læser op på emnet og keywords, inden vi skriver. Research foregår normalt via Google, hvor vi søger efter emnet og sætter os ind i det. Vi er i stand til at lave generel research om stort set alle emner, da vi ikke blot laver research via dansksprogede kilder, men også ved hjælp af kilder på andre sprog.

Hvis du ønsker tekster med mere dybdegående research - for eksempel med telefoninterview eller løbende research over en længere periode - bedes du nævne det på forhånd. Det vil blive lidt dyrere, da vi skal sætte mere tid til side for at arbejde på en sådan opgave.

Ja, generelt vi skriver både om “lette” og komplicerede emner. Research gør det som regel muligt at skrive om det meste. Dog er der enkelte tilfælde, hvor et emne kan være for uoverskueligt, men i så fald får du det at vide - og du betaler naturligvis kun for færdiggjorte og godkendte tekster.

Mange opgaver er interessante at skrive om - og lærerige at lave research om. Nogle opgaver er dog ikke helt så interessante, men det ændrer ikke på kvaliteten. Vi vægter alle tekstopgaver ligeligt, og selv hvis du bestiller tekster om et skide kedeligt emne, vil vi alligevel arbejde hårdt og gøre vores bedste for, at du får en kvalitetstekst leveret. Vi vælger ikke ud fra, hvad vi selv synes er interessant - vi står derimod til rådighed for dig, så du kan få det stykke indhold, du ønsker.

Når vi leverer en tekst til dig, kan du bruge den præcis, som du ønsker. Du får fuld rettighed over den, og vi vil ikke genbruge den eller dele den med nogle andre.

Kontakt os og fortæl om dine behov. Derefter sender vi opgaven videre til tekstforfatteren, og du modtager det færdige resultat kort efter.

Ja, vi læser korrektur på alle tekster, inden de sendes til levering.

Altid. Hvis du ikke er tilfreds med den tekst vi leverer, så laver vi rettelser indtil du er tilfreds. Husk dog på, at jo flere informationer du giver, jo bedre en opgave kan vores tekstforfatter udføre. Hvis du ønsker rettelser, må du altså gerne være præcis og udpege de ting, der skal forbedres. Rettelser koster ingenting, da det indgår i din bestilling. Vi fortsætter indtil du er tilfreds!

Tilføjelser - for eksempel hvis du ønsker flere informationer eller mere fyld på teksten - koster dog ekstra. Hvis du har bestilt en artikel på 1.000 ord, men ønsker nogle tilføjelser, der sender den op på 1.500 ord, så vil du i sidste ende blive opkrævet for den afsluttende længde.

Det afhænger af flere forskellige faktorer. Hvis du har en hurtig bestilling på få tekster, eller bare korte tekster, går der formentligt under en uge. Hvis du har en stor og omfattende bestilling, kan der godt gå lang tid, men i så fald kan vi levere teksterne løbende. Typisk vil vi sætte en deadline, når du bestiller, eller i hvert fald give dig en nogenlunde forventning om, hvornår du vil modtage teksterne.

Jo længere en tekst er, jo bedre rangerer den også i Google - med formodning om at kvaliteten er i orden hele vejen igennem.

En artikel på 2.000 har bedre muligheder for at rangere højt end en artikel på 1.000 ord. Hvis du har et særligt vigtigt emne, vil vi altså anbefale, at du bestiller en lang tekst. Det betaler sig i længden.

Vi kan sende i Google Docs, Microsoft Word, PDF eller .txt. Oftest vil det være i Google Docs eller Microsoft Word, da vores tekstforfatter bruger disse programmer. Men sig gerne til hvis du ønsker levering i et særligt format.

Vi deler ikke informationer med andre. Dine tekster er kun til dig. Hvis vi skal skrive om et følsomt emne, hvor følsomme informationer indgår, behøver du altså ikke at bekymre dig. Vi deler heller ikke data med nogle konkurrenter. Du kan altså bestille dine tekster med 100% komfort og sikkerhed.

Ja, vi kan godt lave et fast samarbejde, hvis du løbende har brug for tekster. Det er intet problem. Kontakt os så vi kan komme i gang med samarbejdet!

Naturligvis. Uanset om du ønsker et fast, længere samarbejde, eller om du bare ønsker en enkelt hurtig tekst, så er vi klar til at arbejde.