Tekstforfatter figur

Kreativ
Tekstforfatter.

Outsource dine tekstopgaver til os, vi har flere års erfaring inden for SEO, markedsføring og søgeordsanalyser. Vi går meget op i din mening og du kan altid sige til hvis du ønsker rettelser i vores tekster.

Tekstforfatter
SEO tekstforfatter

Vi skriver SEO tekster

Er du på udkig efter en SEO tekstforfatter?

SEO NU har en fast tekstforfatter tilknyttet, som står for at skrive de SEO tekster, der benyttes i forbindelse med linkbuilding og marketing. Når du bestiller tekstrelaterede ydelser hos os, får du derfor professionelt indhold til ganske fornuftige priser. Herunder finder du mere info om denne ydelse, samt hvordan tekstforfatning relaterer sig til søgemaskineoptimering.

Tekstforfatter fact

Den mest tidskrævende
del er ikke når du skriver; det
er den research som skal laves..

Gode tekster til fordelagtige priser

Vi behøver sjældent at outsource tekstarbejdet, da vi har vores egen forfatter tilknyttet. Det er lig med gode priser, men naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig sikrer det, at en tekst altid kan sendes til revision hos samme forfatter, hvis ellers du har brug for det.

En tredje fordel i denne sammenhæng er, at samme skribent kan gå i dybden med et område og dække det fra forskellige vinkler, hvis du har brug for et længere samarbejde.

For at høre nærmere om priserne bør du kontakte os på [email protected] Hvis du udelukkende har behov for tekster og intet andet, så får du en overskuelig pris, der fastsættes efter det ønskede antal ord. Hvis du derimod køber en linkbuildingpakke, så vil prisen for tekstforfatning indgå som en del af den samlede pris, du får tilbudt..

Sådan hænger tekstforfatning sammen med SEO

Det er som regel et større arbejde, når vi udfører SEO. Det er sjældent så simpelt som blot at oprette et link et sted. Godt nok har vi et netværk af sider til rådighed, og vi er også gode til at hente links andre steder fra, men det kræver ofte lidt tekstarbejde ved siden af.

Links skal helst være en del af en større mængde indhold. Det er i hvert fald på den måde, at værdien er størst. Hvis du har valget mellem at få et link fra en lang og velskrevet artikel, som selv rangerer fint i Google, og som folk rent faktisk læser, eller at få et link fra en side, der næsten er tom

- ja, så er valget åbenlyst. Når vi bygger links, så laver vi som regel også en fin mængde indhold sammen med linket.

Toke Bohl

Toke Bohl
OM OS

Et SEO Webbureau
Siden 2017.

Kreativ & Proffesionel SEO Webbureau!

Vi værdsætter dine ideer og dine ønsker og du har følger tæt med i hvad der udføres. Vi inspirerer dig og dine kunder. Vi er et skarpt & ungt webbureau, klar til at løse dine problemer og skabe vækst.

SEO Tekster

Køb indhold til din hjemmeside

SEO kvinde

Publicerer vi dit link på en af siderne i vores netværk, skriver vores tekstforfatter naturligvis en god artikel, hvor linket indgår, og hvor du kan få den helt rette ankertekst, således at linket ser naturligt og relevant ud. Hvis du selv har erfaring med linkbuilding, og i særdeleshed med reachouts, så ved du også, at det er meget lettere at overtale andre til linke, hvis du samtidig har noget godt indhold at byde på.

Gæsteindlæg var meget populære engang, og det er de sådan set stadig. Og her er mulighederne for at få et link langt større, hvis du tilbyder et formidabelt stykke indhold. Indholdet på din egen side har også betydning

har du en velskrevet artikel, som byder på nogle unikke informationer, er det ofte noget, der naturligt trækker links til. Denne metode kaldes for content marketing: Du får lavet solidt indhold til din side, som derefter pitches til andre aktører i branchen, og som reelt sælger sig selv. Den slags kan en tekstforfatter hjælpe med, og det er super effektivt!

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du simpelthen bare mangler SEO-venligt indhold til din hjemmeside. Intern optimering betyder meget, og her har teksterne en ret stor rolle. Ting som tekstlængde, søgeordsfrekvens, metatitler og struktur kan være forskellen på førstepladsen og femtepladsen i Google.

SEO services

Hvis du har en stor forretning som satser bredt, er det i øvrigt vigtigt at have meget forskelligt indhold på din hjemmeside, så du kan jagte kunder på alle de relevante søgeord i branchen. Men det er heller ikke kun søgemaskinerne, som det skal handle om. Brugervenligheden betyder også meget, og hvis dine tekster kun appellerer til Google, men ikke til dine brugere, så hjælper det intet. Det handler om at finde den rette kombination, hvor der sættes fokus på både læseren og crawleren. En erfaren tekstforfatter kan hjælpe med at finde den helt rette balance.

SEO skribent

Det er et stærkt argument for at du bør købe dit indhold hos os: Ikke alene kan vi hjælpe dig med at rangere højere i Google - vi kan også hjælpe dig med at nå bedre ud til brugeren. For eksempel ved at inddrage lidt teknikker fra konverteringsoptimering, som kan skabe en trigger, der konverterer læsere til kunder.

Uanset om du kun har brug for en enkelt artikel, eller om du har en større bulkordre, så er det højst sandsynligt noget, som vi kan hjælpe dig med. Vores tekstforfatter kan klare en del, og selv hvis din ordre er så omfattende, at der er brug for mere kapacitet, end hvad én mand kan håndtere, så finder vi stadig en løsning på det.

Korrektur og justeringer

Det kan også være, at du allerede har al det indhold, som du har brug for. Men det betyder ikke altid, at du er helt færdig. For eksempel kan du få læst korrektur på dine tekster, hvis du gerne vil have, at alt skal være helt perfekt. Vores tekstforfatter kan tjekke dit indhold igennem for småfejl, og det kan sagtens være en fin idé. Samtidig kan du få lavet justeringer i forbindelse med SEO. En artikel bør altid optimeres efter mindst ét søgeord - og indimellem flere. Udover korrektur kan vores tekstforfatter også se på selve strukturen og på hvor ofte det ønskede søgeord indgår.

SEO arbejde
Hjemmeside tekster

Små justeringer kan sagtens få indflydelse: Især når det gælder titler og metabeskrivelser. Vi har før set eksempler på virksomheder, der har fået fornyet deres metabeskrivelser og fået rettet på små dele af sidens indhold, og hvor det efterfølgende har givet en forrygende effekt i Google. Ligesom med selve tekstforfatningen tilbyder vi også korrektur og justeringer til ganske fornuftige priser. Det er altså værd at overveje, hvis du leder efter nogle små forbedringer i dit indhold.

Hvis du har en stor forretning som satser bredt, er det i øvrigt vigtigt at have meget forskelligt indhold på din hjemmeside, så du kan jagte kunder på alle de relevante søgeord i branchen. Men det er heller ikke kun søgemaskinerne, som det skal handle om. Brugervenligheden betyder også meget, og hvis dine tekster kun appellerer til Google, men ikke til dine brugere, så hjælper det intet. Det handler om at finde den rette kombination, hvor der sættes fokus på både læseren og crawleren. En erfaren tekstforfatter kan hjælpe med at finde den helt rette balance.

Det er et stærkt argument for at du bør købe dit indhold hos os: Ikke alene kan vi hjælpe dig med at rangere højere i Google - vi kan også hjælpe dig med at nå bedre ud til brugeren. For eksempel ved at inddrage lidt teknikker fra konverteringsoptimering, som kan skabe en trigger, der konverterer læsere til kunder. Uanset om du kun har brug for en enkelt artikel, eller om du har en større bulkordre, så er det højst sandsynligt noget, som vi kan hjælpe dig med. Vores tekstforfatter kan klare en del, og selv hvis din ordre er så omfattende, at der er brug for mere kapacitet, end hvad én mand kan håndtere, så finder vi stadig en løsning på det.

SEO artikler

Vores tekstforfatter har arbejdet med SEO-artikler siden 2016 og er efterhånden ret erfaren på området. Efter tusindvis af artikler (både til egne projekter, som freelancer og som fast tilknyttet mand hos SEO NU) kan du få skrevet veloptimerede tekster, der passer præcis til din virksomheds behov. Vi garanterer en god pris, og vi garanterer, at du kan øge chancen for at komme til tops i Google. Kontakt os hvis du har brug for artikler eller en anden tekstrelateret ydelse. Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du et projekt?
Modtag et tilbud.

Vi besvare alle dine henvendelser indenfor max 24 timer i hverdage, kontakt os så laver vi et skræddersyet tilbud til dig!

Kontakt tekstforfatter