Tekstforfatter med SEO ekspertise

Publiceret juli 5th, 2019 af toke bohl, emne: SEO, Tekstforfatter

Vil du gerne rangere højt i Google? Så er det vigtigt at prioritere teksterne. SEO-optimerede tekster er altid at foretrække, da det øger chancerne for at tiltrække besøgende fra Google og andre søgemaskiner.

En tekstforfatter med SEO ekspertise kan sørge for, at du får godt og relevant indhold til din hjemmeside, som samtidig giver en god brugeroplevelse.

In addition, some adjustments are made, so the search engines easily see what the text is about and why it should rank over the competitors.

Hos SEO NU har vi en professionel tekstforfatter tilknyttet. Du er altså velkommen til at kontakte os, hvis du mangler gode tekster til din hjemmeside eller til dine linkbuildingtekster.

Derfor er SEO-erfaring vigtigt for en tekstforfatter

Det vigtigste for en tekstforfatter er altid at kunne skrive gode og relevante artikler, som engagerer kunden, og som vækker en naturlig interesse.

Men derefter bør teksten optimeres, så den også kan rangere godt i søgemaskinerne.

Hvis teksten alligevel ikke bliver læst af nogen, er den jo ret ubrugelig – og eftersom Google er den primære kilde til webtrafik for de fleste danske hjemmesider, er det altså vigtigt, at teksten gør det muligt at rangere godt i søgeresultaterne.

Det er en fordel, når du benytter en tekstforfatter, som rent faktisk har erfaring med SEO. For eksempel kan det være en SEO-skribent, der allerede har arbejdet med mange online kunder. Det kan også være en person som har skrevet tekster til egne projekter og haft succes med det. Vi har en tekstforfatter tilknyttet, som har flere års erfaring med adskillige webprojekter.

SEO tekster giver flere besøgende

Forskellen mellem almindelige tekster og SEO tekster er egentlig bare, at der laves enkelte justeringer, og at der sættes fokus på de rette ting. Men effekterne viser sig ofte at være enorme: Generelt kan du være sikker på, at SEO-optimerede tekster giver flere besøgende.

En søgemaskineoptimeret tekst sætter fokus på de rette keywords. Der kigges nærmere på, hvad folk søger efter. Er der nogle lignende termer, som mange brugere søger efter, bliver de også inkluderet i teksten.

Den er opdelt i passende afsnit, der hver især går i dybden med en essentiel del af emnet. Desuden skrives den i en længde, som gør, at Google ser teksten som en seriøs artikel, der reelt hjælper læseren med en problemstilling eller med at finde frem til noget relevant.

Fokus på SEO – men også brugeroplevelsen

Når du hyrer en tekstforfatter med SEO ekspertise, vil du altid få en tekst, der er optimeret til at rangere godt på et eller flere nøgleord. Men du vil også få en tekst, der er relevant for læseren, og som styrker dit digitale ry.

Tidligere var det populært blandt tekstforfattere at skrive artikler, der udelukkende var henvendt til søgemaskinerne, og som derfor gik på kompromis med brugeroplevelsen. Den slags fungerer ikke længere – hvilket nok også er en god ting. Så sørg for at booke tekster hos en forfatter, der ikke udelukkende fokuserer på SEO, men som også laver godt og relevant indhold.

Har du brug for en tekstforfatter med SEO ekspertise?

Der er sikkert en grund til, at du læser med her. Måske har du brug for en tekstforfatter, der kan skrive gode SEO-optimerede tekster. I så fald er du landet det rette sted.

Hos SEO NU har vi en in-house tekstforfatter, som tager sig af flere forskellige opgaver: Både tekster der kan publiceres på din hjemmeside, og som kan sikre dig bedre resultater, men også tekster der kan bruges eksternt. Her er det nemlig også vigtigt at skabe godt indhold.

Når du fx bestiller linkbuilding hos os, kan du være sikker på, at hvert link bliver sat ind i en solid artikel, der er skrevet specifikt til formålet.

Det giver et bedre indtryk til Google, og det er vigtigt.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, forslag eller ønsker til SEO-tekster! Læs mere om vores tekstforfatter service her

Leave A Comment

sign in to post your comment or singup

Leave a Reply

Your email address will not be published.